Bemutatkozás

Bőrünk állapota, egészsége mindenre kihat. Hatással van a közérzetünkre, megjelenésünkre, lelki állapotunkra. Az egészséges bőrápolásnak fontos szerepe van a harmonikus testi-lelki egyensúlyunk, külső-belső szépségünk megőrzésében, és nagyban hozzájárul életminőségünkhöz.

2020-ban megnyitottam saját üzletem , ahol a belső kialakításnak köszönhetően egy elegáns, kifinomult környezet vár, ahova jó megérkezni és visszatérni.

A Gabula Beauty Art Szépségszalon, Kistarcsa mezsgyéjén található, ahol nyugalom és harmónia fogadja az ide érkező vendéget, elszakadva a város zajától. Egy hely, ahol olyan légkört alakítottam ki, hogy egyedüli vendégként, teljes nyugalomban és diszkrécióban élvezheted a szépülésre szánt időt. Ezzel is támogatva a testi és lelki feltöltődést. 

A belső kialakításnak köszönhetően egy elegáns, kifinomult környezet vár, ahova jó megérkezni és visszatérni.

Speciális, személyre szabott kezeléseim minden egyéni problémára megoldást nyújtanak. Nálam a minőség az első, maximalista vagyok mind a munkában, mind az anyag- és gépválasztásban, ezért szolgáltatásaimat kizárólag magas minőségű, professzionális termékekkel végzem, mint a Dr. GRANDEL és a BIODROGA MD.

Készülékeim egyedülálló high-tech technológiát képviselnek, mindig törekszem a legkorszerűbb géppark fenntartására.

Gabula Gabriella

kozmetikus

Kedvenc területem a kozmetikai mezoterápia, az anti-aging és a problémás bőrök kezelése. Hiszem és tudom, hogy megfelelő hatóanyagokkal és korszerű gépekkel csodás eredményeket lehet elérni. Természetesen ehhez a vendég együttműködése is szükséges. A jó bőr fenntartása folyamatos odafigyelést, rendszerességet igényel. 

Célom, hogy Vendégeimnek feltöltődéssel, megszépüléssel
és kényeztető relaxálással teljes kikapcsolódást biztosítsak. 

Fordulj hozzám bizalommal!
Gabula Gabi, kozmetikus

Képviselt márkák

BIODROGA MD

Csatlakozz közösségi oldalamhoz:

Várlak szeretettel a legújabb technológiákkal,
magas színvonalú szakmai tudással. 

A kezeléseken kívül személyre szabott bőrdiagnosztizálás alapján,
otthoni szépségápolási tanácsokkal is ellátlak a mindennapokra.

Szépség – Egészség – Harmónia