Szolgáltatásaim

Orvoskozmetikai kezelések

BŐRFIATALÍTÓ HÁMLASZTÓ KEZELÉS

ekSeption, bőrfiatalító, hámlasztó kezelés, Kistarcsa, kozmetika

eKSeption

A bőr fiatalításának, helyreállításának világában, ötvözi a természetes savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttesét. Egyszerre hámlaszt, problémát kezel és hidratál.

Biodroga MD arckezelése, Perfect Age V, lifting arcszobrászat, bőrkárosodás helyreállítása, kollagén, ránctalanító, feszesítő, Kistarcsa, Kozmetika

Biodroga Medical Beauty

A Biodroga MD Orvos Kozmetikai Arckezelések egyesítik a kozmetika, a bőrgyógyászat és az orvostudomány legújabb vívmányait. Kapocs a kozmetika és a bőrgyógyászat között.

Elektrokozmetikai kezeléseim

A kortalan szépségért

Tű nélküli mezoterápia

Egyedüállóan magas hatóanyag bevitellel látványos, és hatékony bőrfeltöltést érhetünk el, mellyel fokozódik a bőr kollagén termelése is.

Rádiófrekvencia

Fájdalommentes feszesítő, tónusfokozó bőrmegújító kezelés, mellyel a bőr bársonyossá és simává válik.

Iontoforézis

Mikroáram segítségével a hatóanyagok egyenletesen jutnak a bőrbe, így a bőr hidratáltabbá válik, és csökkentjük a bőr öregedési folyamatát.

Ultrahang

A kezelés lassítja a bőr öregedését, enyhíti a ráncokat, sejtmegújító hatása van, alkalmazható aknés bőr kezelésére is.

Kozmetikai kezeléseim

A ragyogóan sima arcbőrért

Megoldó kezelések
problémás bőrre

Rendkívül hatékony kezelések, melyek még a problémás bőrt is simává varázsolják. Segítik az egyenetlen bőrtónust, és az aknés bőrt is.

Dr. GRANDEL kozmetikai kezelések

Kíváló minőségű és megbízhatóságú Dr. Grandel termékekkel végzett kezléseim között megtalálható a hidratáló kezelés, relaxáló kezelés, bőrfiatalító kezelés.

Speciális
kezeléseim

Specális kezeléseim kifejezetten problémás bőrre lettek kifejlesztve, így segítenek a ránctalanításban, a vízhiányos bőr ápolásában, és egyéb bőrproblémákon is.

Ha nem tudod milyen kezelés számodra a legmegfelelőbb, keress az elérhetőségeim egyikén, és kitaláljuk számodra és a bőröd számára a tökéletes kezelést! 

A kezeléseken kívül személyre szabott bőrdiagnosztizálás alapján,
otthoni szépségápolási tanácsokkal is ellátlak a mindennapokra.

Szépség – Egészség – Harmónia