Tudod mi kell a bőrödnek ősszel?

Melyik krémet és arckezelést válaszd az őszi hónapokra. Sajnos még az alapos nyári bőrápolási rutin betartása mellett is magunkénak tudhatunk pár nem várt meglepetést a bőrünkön

.A nyári időszakot követően a hűvösebb hónapokban a vendégek nagy része kezdi keresni az olyan arc kezeléseket, és bőrápolókat amelyek segítenek eltüntetni / megszüntetni a nyáron kialakult bőrhibákat.

Mik is lehetnek ezek?

Például rendkívül száraz bőr, pigmentfoltok, újabb ráncok, vagy a már meglévő ráncok elmélyülése.

Mit igényel a bőröd a hűvösebb hónapokban?

Hidratáló arckezelések

Hámlasztó kúrák

Magas lipid alapú bőrápolás

Pigmentfoltokat célzó arckezelések

Regenerálás, táplálás

Retinolt tartalmazó bőrápolás

A hőmérséklet csökkenésével ne csak a gardróbot frissítsük, hanem kozmetikai arc kezeléseinket, és a mindennapi bőrápolási termékeinket is.

Bőrünk meghálálja, ha különös gondossággal adjuk meg neki az évszaknak megfelelő hatóanyagokat.

Ahogy hűvösebbre fordul az időjárás, úgy ezzel együtt érezhetően csökken a bőröd faggyútermelése. Emiatt a bőröd láthatóan szárazabbá, érzékenyebbé válik.

A finomabb ráncok szembe tűnőbbek, a bőr húzódik, kellemetlen érzetű lesz.

Az idősebb vendégeimnél láthatóbbá válik a bőr előrehaladott megereszkedése is.

Az őszi-téli hónapokban lehetőség van az erőteljesebb hámlasztó kezelésekre.

Az EKSEPTION arckezelés kivételes bőrápolást nyújt, továbbá az  AHA-gyümőlcssavas hámlasztást követően felgyorsul a bőrsejtek „kicserélődése” befogadóvá, feszesebbé válik a kezelt bőrfelület, hátrányosan javulnak a bőrproblémák, újjászületik arcunk.

A hámlasztó kezelések előnye, hogy rövidebb idő alatt a bőr mélyebb rétegeit érintve hatásosabb, látványosabb eredményt tudunk elérni, még a legproblémásabb bőrön is.

Mindennemű koptatással, hámlasztással járó eljárás kötelező utóápolási lépése a fényvédelem.

Adj egy löketet a szépségednek és varázsold újjá arcbőröd a teljes magabiztosságért és hosszan tartó üdeségért! A kezelés mindössze 40 percet vesz igénybe.